Pagina's

Floorplanner getest!

Een kamer die dringend valt te (her)inrichten? Of gewoon zin om je huis eens in plattegrond te brengen? Vaak vindt je op internet  programma's die stukken van mensen kosten. Maar het kan zeker ook anders! 

Met de website http://nl.floorplanner.com/ kan je gratis online plattegronden ontwerpen voor je huis. We deden de proef op de som en testen de website uit. Hier het verslag!


Het eerste opvallende is dit mooi en strak design van de website. Vaak zijn software om huizen of appartementen te ontwerpen heel ingewikkeld. Deze site bewijst het tegendeel. 

Het aanmelden bij de site verloopt heel vlot. We hoeven enkel ons email-adres en wachtwoord te bevestigen en we zijn binnen. We starten een nieuw project, vullen de gegevens van ons huis is en we beginnen eraan. 

Nadat we ons scherm verkend hebben met de verschillende mogelijkheden die de "Floorplanner" biedt, beginnen we aan ons huis te bouwen. De applicatie maakt het inrichten en virtueel bouwen van je huis simpel, maar tegelijk ook professioneel. Precieze afmeten verschijnen bij muren die je plaatst zodat het ook -min of meer- nauwkeurig kan gebeuren. Ook meubels, liften en speciale feestartikelen ontbreken niet. 

Eindelijk zijn we vol lof over deze site. Een nadeel is wel weer dat je moet upgraden voor enkele speciale functies, maar voor louter educatief gebruik is dit eindelijk niet echt nodig.

Test deze site ook uit op http://nl.floorplanner.com/












Geen opmerkingen:

Een reactie posten